God jul, Irmelin!

Det har blitt litt tradisjon at mine to gode venner og jeg lager julegaver til hverandre. Vi er veldig glade i hobby og håndarbeid, alle sammen (Bibb sin blogg er forresten absolutt verdt en titt). Men så er det ofte slik at det blir travelt før jul, og da kan en jo for eksempel gi et gavekort på det en hadde planlagt å lage. Og tidvis er det nøyaktig det samme en får tilbake 🙂

Etter endel somling var kjolen klar i februar. Og da fikk jeg overlevert fine, lilla tøfler også! Akkurat det jeg trengte, og ikke kom til å prioritere å lage selv på leeenge. Tusen takk, Irm!

Mønster: Nr 1 med lommer fra nr.2, Ottobre høst/vinter 2008.
Stoff: Marine lett lin fra Stoff og Stil

Jeg ville lage en kjole til å bruke til daglig, for det visste jeg at hun trengte. Vivendel, som jeg har nettbutikken Spindelsinn sammen med, hadde laget en nydelig meitai i denne linen, så da hadde jeg også lyst til å bruke den.

Ble veldig fornøyd med denne kjolen, og kunne godt tenkt meg en lik selv, men det tok lang tid å sy alle detaljene, så det spørs om det blir noe av. Jeg bestemte meg for å ikke ta noen snarveier med denne kjolen, så den er faldet opp for hånd med usynlige sting, og ellers laget etter mine beste ferdigheter.

My friend needed a new casual dress, so I made her one for X-mas. Or actually, I promised it to her, and then I finished it in february. She did basically the same, promised me felted slippers, and then finished them in february. That´s the way we do it 🙂

Pattern from the Ottobre magazine, autumn/winter 2008.

Fabric: 55% linen, 45% viscose from Stoff og Stil.

Reklamer

5 kommentarer om “God jul, Irmelin!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s