Miljøvennlig shopping

I går var jeg på byttefest med fem gode venninner. Jeg hadde dårlig tid da jeg skulle gå hjemmefra, og gikk derfor bare raskt gjennom klesskapet mitt. Allikevel fant jeg frem en liten bærepose med ting som er fine, men som jeg aldri får brukt. Ofte er det ting man likte i butikken, men som ikke stemte helt når man fikk dem på seg. Dermed blir de bare liggende og ta opp plass.

Den ene av venninnene er på flyttefot, og benyttet sjansen til å kvitte seg med ting hun ikke trengte. Dette bidro til at fangsten ble ekstra bra denne gangen for min del 🙂

Jeg fikk med meg 4 nye plagg til meg selv.

Jeg fant også tre ting som egnet seg for redesign. En av venninnene sa at det var kjekt når jeg kom, nettopp fordi jeg også hadde redesign i planene. Da kunne klærne som kun var i fint stoff, men ikke passet noen, også bli omplassert.

Jeg ser etter gensere med masse ullinnhol, og helst ikke akryl, som denne i 90% lammeull og 10% nylon! Slikt er jo supert å redesigne.

Denne lille pungen passer supert til å oppbevare strikkepinnemåler, omgangstellere, nåler, en liten saks og markører i. Disse tingene bor nå i en plastpose, og det er jo ikke noe koselig. Tegneblyanter har både jeg og mannen min bruk for, og disse var helt ubrukte!

Den flyttende venninnen hadde også noen utrolig fine sko med, men til litt små føtter. Det var kanskje like greit, for ellers måtte vi kranglet om dem, tror jeg! Heldigvis kom jeg på at Bibb, som ikke var til stede, hadde riktig størrelse, og kom til å elske disse. Og siden hun maler så mye fint, måtte hun jo også få lerretene ingen trengte.

Det gir en god følelse å se de lite brukte, men fine tingene bli satt pris på av noen andre. Og i høst, når garderoben har vært igjennom nok en sesong, er vi klare for å rydde opp litt igjen.

7 kommentarer om “Miljøvennlig shopping

    1. Skoene var altfor fine til at ingen skulle ha de! Jeg ringte Irm først, fordi de var veldig hennes stil. Hun foreslo tilsurring av føttene i kinesisk stil, men kom også med tips om dine små foter 🙂

  1. Sorry at jeg ikke kom, jeg hadde en pose klar i bilen, men dagen gikk så altfor fort.. Jeg sparer den til neste gang;) Var på 3 loppemarkeder og kom over en krukke du eller Tine kanskje vil ha, dere kjenner jo meg, bare må kjøpe det, men har overhodet ikke plass til det;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s