Dette blir spennende (Vogue V2960)

Dette er virkelig en supertravel sommer hos meg. Rett etter eksamen var jeg i gang med høysesongen på jobb. Så satte jeg i gang med gjennomføringen av det hemmelige prosjektet jeg nevnte for en uke eller to siden (se tidligere post). Nå har jeg straks deadline på det prosjektet, og jeg ligger heldigvis godt an.

Men mens jeg sitter der med håndsøm og syr usynlige sting ut i de små timer, foregår det planlegging av nye prosjekter i hodet. Jeg trenger selv en ny kjole til en av sommerens store hendelser (litt hemmelighetsfull her også 😉 ).

Jeg har en rikholdig samling med mønsterblader, og prøver ofte å finne noe som har en basis som ligner det jeg vil lage, og så endrer jeg resten (Bibbs kjole er et tidligere eksempel). Men nå fant jeg ingen som hadde det rette liv/bryststykket, og måtte ut på jakt i Husqvarna-butikkens bøker. Jeg synes alltid Burda og de andre mønstergigantenes modeller (plaggene altså) i bøkene er så lite tiltalende. Så da må jeg se på tegningen av selve modellen nederst, og forsøke å se det for meg.

Men denne gang var jeg så heldig å finne Vogues Vintage-katalog! Jeg har sett flere mer tiltalende Vogue-mønstre tidligere, når jeg tenker meg om, men akkurat denne katalogen var bare nydelig! Mønsteret jeg valgte (V2960) var en reproduksjon fra 1954.

Jeg endrer på toppen og dropper knappingen foran.Forhåpentligvis får jeg tatt litt bilder og skrevet litt underveis i prosessen.

Jeg fant dette stoffet (Tilda rosy) hos Panduro, i blått eller grønt, og valgte ved hjelp av to flinke venninner det grønne. Nå håper jeg bare jeg oppnår ønsket 50-talls-look, og unngår kledd-i-bestemors-gardin-look.

Tror du det blir fint?

3 kommentarer om “Dette blir spennende (Vogue V2960)

  1. Jeg kjenner jeg GLEDER meg til å se resultatet!
    Nydelig kjolemodell og nydelig stoff.
    Den katalogen ønsker jeg meg også kjenner jeg. Er det en bok som selges som nyproduksjon, altså å få tak i av til og med meg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s