Ferdig objekt 2/10: Barnehagebukse

Jeg står på med oppryddingen min! (Mer om den her:https://fragaria.wordpress.com/2012/05/22/oppryddingstid/)

Denne gangen var det barnehagebuksen til min sønn, B som ble ferdig (jeg føler ikke jeg kan skrive «lille B» lengre, for han er blitt så stor i det siste, synes jeg! Lang og slank, og full av rare påfunn og kommentarer 😉 ).

Jeg er så heldig å ha en garnlanger i familien. Søskenbarnet mitt har introdusert meg til co-op-verdenen, der de avtaler tid med en amerikansk dame som er flink på håndfarging, velger farger i fellesskap (via forum), og så får alle velge garntype/tykkelse de vil ha i oppgitte farger. Ensfargede matchende nøster får man også til. Så farges det når damen har plass i kalenderen sin (de fleste tror jeg driver hjemmefra), og alt sendes til organisatoren i Norge, som tar imot betaling og sender ut til alle som har bestilt. Litt av et system, hva?

Jeg er glad jeg har en egen guide i systemet 😉

Dette brune og grønne garnet tenkte jeg kunne passe fint som bukse til gutten min. Han går jo stort sett rundt i sånne myke ullbukser hele høsten og vinteren når han er i barnehage, så slike får man ikke for mange av. Og med endel fargeskift så blir man kanskje ikke så lei av å strikke laaaaange bein? Jeg bestemte meg for å strikke så langt garnet rakk, og det ble ca en størrelse 4 år, som bestilt!

Vi har dessverre ikke fått noen ny barnehageplass etter at vi flyttet fra Bergen, men håper det blir en ordning til høsten. Det rareste av alt er at det bare er to år til vi trenger plass for – så skal han på skolen! O_o

Her springer tøysekoppen vekk fordi jeg ba ham om å posere for bilde. 🙂

Oppskrift: Improvisert, str. 4 år
Garn: Mosaic Moon, farge Woodland
Pinner: 3
Ferdig vekt: 142 g

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s