Endelig barnerom

Det er først nå etter vi flyttet til Haugesund at vi har fått eget barnerom, og det syns jeg er kjempegøy! Jeg har tenkt masse på alle mulige ting som må males i gøye farger og henges opp til pynt og så videre.

Først ut til malings var denne settehyllen som var litt mer spontant påfunnet. Den var jo så billig hos Søstrene Grene! Jeg har malt med knall gul halvblank oljemaling(S0575-G90Y), og så har jeg limt inn dekorpapir som også er fra Søstrene Grene. Mye gøy å finne der. Jeg syns alltid det var så gøy med settehylle da jeg var liten, og lille B har masse Lego Cars-biler som ikke hadde noe godt sted å være.

Vi fant temmelig snart fram ting å putte i hyllen. Ved siden av har vi hengt opp en magnettavle vi hadde liggende (kjøpt på IKEA), siden B er så glad i kjøleskapspoesien vår. Nå kan han pusle med ordene her i stedet for på kjøkkenet.

B gikk straks i gang med plassering av biler og figurer i hyllen sin. Han har vært i butikken med morfar og fått duplikat på flere av disse bilene, fordi han pekte så manisk på de kjekke bilene han allerede hadde hjemme og var blitt glad i  ;).

Under vinduet har vi plassert en «skattekiste» fra IKEA, altså en liten benk med oppbevaring i. Saueskinnet B hadde i babysengen sin ligger oppå sånn at det blir godt å sitte der. Så kan vi se ut vinduet eller arbeide med noe gøy i lyset.

Mens jeg var i gang fikk jeg orden på en vegg til. Jeg skal male flere av hyllene, men det får komme når jeg har tid. Nå var det viktigste å få en fast plass der alt skal være, slik at det blir enkelt å rydde. Den kule knaggen (fra En gul knapp) ønsket jeg meg lenge til å ha i Bergen. Nå passet den flott inn her, og jeg hadde en samtale med B i dag om at her kan man henge klærne sine opp selv. Han testet ut «På den røde! På den grønne! Av igjen!». Woody-kostymet måtte vi også prøve på litt i dag, når han oppdaget at det var hengt opp på et nytt sted.

De grønne bilderammene fra IKEA har vi hatt lenge, men ikke fått brukt. Nå passet de supert inn, sammen med Super Mario-motivene jeg har perlet av Hama-perler. Like greit at disse henger fast på veggen, for ellers har B veldig lyst til å knekke på dem. Sånne gamle videospill-motiver passer bra til perling.

Jeg er veldig glad i mummi-fyrtårnet som vi fant hos Leker og mer i Bergen. Det kan åpnes opp, og lyset i toppen kan såklart skrus på. Jeg går også og drømmer litt om selve det blå mummi-huset, som også finnes. Men er det kanskje mest jeg som vil ha det?

En lur ting her er isboksen med forskjellig lego. Vi har en stor kasse for Lego under sengen også, men vi finner til stadighet små legobiter rundtom overalt. Da er det raskest å legge dem rett i denne boksen, i stedet for å måtte dra fram Lego-kassen flere ganger daglig. Og da ligger de mest brukte bitene stort sett oppi her.

Så da begynner det i alle fall å bli litt ordning her på barnerommet. Jeg har handlet inn to grønne farger i tillegg til den gule i maling, så mange flere ting skal pusses opp. Jeg tror det blir bra!

4 kommentarer om “Endelig barnerom

  1. Så fint barnerom! Det blå mummi-huset har jeg fra da jeg var liten! Gleder meg til mine små kan leke med det (men det blir en god stund til, må jo ikke ødelegge mammas leker!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s