Kveldshygge i januar

Etter strikking på pinne 10 før jul var jeg kjempeklar for tynnere pinner og litt mer avansert mønster, så nå er jeg godt i gang med en mønsterstrikket jakke til meg selv! Den er ordentlig kjekk å strikke på, så det går ganske radig framover.

Vi ommøblerte før jul, for å få plass til juletre og nytt (les: gammelt, men nytt for oss) spisebord, og da fikk vi samtidig laget vi oss en koselig krok med lenestoler og lampe. Det har blitt favorittstedet mitt.

Skal jeg være litt interiørblogger og si at lenestolen har vi to av + sofa, alt er fra Fretex, og i superstand? Bordet er det svigerbestefar som har laget, i teak. Kjempefint! Strikkekurv fra Søstrene Grene, og den veldig fine boken (The Vintage Tea Party Book) fikk jeg av venninnen min til jul. Da jeg så at reinsdyrene (?) på forsiden hadde monokkel og pipe, var jeg solgt! En fantastisk fin og kjekk bok om hvordan man lager mat, hatter, dekorasjoner og pynter seg til et gammeldags te-selskap. Til og med håroppsetninger var der!

Virkelighetssjekk:

På bildet over her gjorde jeg som drevne bloggere gjør: jeg ryddet området jeg skulle ta bilde av og danderte tingene pent. Det gjør jeg alltid når jeg tar bloggebilder. Og når man gjør dette på alle bilder gjennom fem og et halvt år med blogging, ser det kanskje ut som det faktisk er ryddig hos meg?

I 2013 går jeg for ærlighet! Og jeg er litt av en rotedame. Det er egentlig veldig koselig i kosehjørnet mitt, men sånn ser det ut når jeg ikke har plukket vekk det som ikke tok seg ut på bildet. God fornøyelse 🙂

5 kommentarer om “Kveldshygge i januar

  1. Veldig fint den genseren/jakken du strikker på – likte veldig godt ekornene 🙂 Strikkekroken din minner litt om min egen – kreativt kaos. Jeg rydder også bort rotet før jeg tar bilde!

  2. Flott genser:-) Og rotet ser veldig kjent ut.. Du er nok ikke den eneste som har det sånn nei. Helt ærlig – det er vel så gale i min krok.

  3. Så flott jakke du strikker. Jeg følger spent med for å få se den ferdug. Er det tynn alpakka fra Drops du bruker? 🙂

    Det er så flott at noen kan kjøpe møbler på Fretex også. Og være fornøyd med dem!!! Hvorfor skal alltid alt være nytt, ubrukt og av siste mote tenker jeg. Så lenge det er helt og rent er det like viktig!! Vår sofa gruppe er fra 1985. Klart den etterhvert bærer preg av å være brukt en god del, og en stol måtte kastes, men ellers er den like hel. 🙂

    Boken på bildet kunne jeg godt tenke meg å se. 🙂

    StrikkePia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s