Dette er en presentasjon av de ulike strikketøy-posene jeg syr. Jeg selger poser via Etsy, og i Trollkar sin butikk i Haugesund.

Snørebåndet i posene er et veldig solid nylonbånd, alltid i en matchende farge til bagen. Trekulene gir noe å holde i, i tillegg til at de er dekorative. Posen kan åpnes helt opp slik at du kommer godt til, og kanten brettes enkelt ned, slik at du har en åpen garnkurv der nøstene dine kan stå mens du strikker.

Størrelser:

Mini

Den aller minste posen måler ca. 25 cm i høyden og 24 cm i bredden, og passer fint til de minste strikkeprosjektene. Man får plass til opp til 3 nøster, så disse posene er kjekke til sokkestrikk, votter, luer eller babystrikk.


Liten

Denne posen måler ca. 27 cm i høyde og 29 cm i bredde. Den passer bra til alle små eller mellomstore strikkeprosjekter, f.eks sokker, sjal, babystrikk, eller i startfasen av større prosjekter. Rommer opp til 5 nøster.


Mellomstor

Denne posen måler ca. 30,5 cm i høyde og 33 cm i bredde. Den passer bra til ganske store strikkeprosjekter, f.eks gensere eller store sjal. Rommer opp til 7 nøster.


Stor
Den store posen er litt annerledes: Snørebåndet er byttet ut til et enda mer solid og tykkere bånd. I tillegg har posen fått et solid håndtak i tekstil. Snørebåndet har ikke trekuler på i denne størrelsen.

Posen måler ca. 36 cm i høyde og 40 cm i bredde. Den passer bra til større strikkeprosjekter, f.eks  større gensre, pledd eller flere ulike prosjekter samtidig. Rommer opp til 10 nøster.

Jeg lager også små tilbehørsmapper med glidelås, og pinnepassere med trykknapper.

Alle tilgjengelige poser finner du i Etsy-butikken min: https://www.etsy.com/no-en/shop/FragariaBergin

Jeg vil varsle når det kommer nye poser via Instagram. Enkelte poser med populære motiver kan forsvinne raskt, og vanligvis har jeg ikke mulighet til å lage flere like.